Cea mai simplă soluție pentru a digitaliza și transfera meniul pe telefoanele clienților

Acum clienții restaurantului tău își pot folosi smartphone-urile pentru a vedea meniul și a comanda direct, fără a instala o aplicație. Iar restaurantul își crește veniturile, și își poate modifica meniul oricând, simplu și rapid.  

meniu digital restaurant - qr / nfc
Simplu

Cum funcționează?

USOR

Testează ➡️

meniu qr restaurante cafenele

Avantaje:

Reduce costurile

Cu ajutorul meniului contactless vei rezolva problema printării unor noi meniuri pentru orice schimbare de preț, de produs, și este o soluție ECO-friendly.

Crește veniturile

Pozele preparatelor din meniul digital îți pot crește vânzările, impactul vizual având un rol decisiv în plasearea comenzilor.

Mai multe comenzi

Cu ajutorul meniurilor QR / NFC se plasează mai multe comenzi deoarece clientul are la dispoziție oricând meniul în fața lui.

Fără instalare

Studii recente au arătat că majoritatea clienților evită a instala unele aplicații ale restaurantelor. Cu meniul digital nu se instalează nimic - cu o simplă scanare a codului QR sau NFC - clientul vede meniul imediat.

Ușurează munca

Chelnerul este ocupat în majoritatea timpului cu distribuirea meniurilor fizice și preluarea comenzilor. Cu ajutorul meniului digital salvați timp și bani - chelnerul trebuie doar să preia comenzile plasate pe telefon de către clienți și să servească.

Situații neplăcute

Evitarea situațiilor neplăcute în care nu există suficiente meniuri pentru toți clienții sau clienții așteaptă prea mult pentru a primi un meniu sau pentru a transmite comanda chelnerului.

Plăti directe

Clienții pot plăti direct cu cardul pentru comanda plasată, din meniul digital.

Igienă sporită

Un meniu clasic este atins într-o zi de câteva zeci sau sute de ori, dezinfectarea meniului clasic fiind aproape imposibilă.

Administrare ușoară

Aveți acces la o platformă securizată unde puteți schimba oricând preparatele, prețurile, ingredientele, dar și să adăugați noi preparate sau să le eliminați din meniu.

Meniu în alte limbi

Dacă în locația Dvs ajung turiști străini - pot folosi cu ușurință meniul digital unde pot selecta limba dorită și în acest mod interacțiunea cu personalul este mult mai ușoară.

Meniul zilei

Vei afișa Meniul Zilei în meniul QR foarte ușor, și îl vei putea modifica în doar 5 minute.

Cât costă?

Poți testa meniul digital GRATUIT pentru 30 zile!

Start

GRATIS

/ 30 zile

Încearcă Gratis meniul QR și întreabă clienții dacă sunt mulțumiți. Fără contract, fără obligații. îți trimitem GRATIS suporturile cu codurile QR de la mese.

Pro

160 Ron

/ Luna

Pachet nelimitat cu toate beneficiile incluse. Oferă restaurantului tău, sau cafenelei, pub-ului, sălii de evenimente, bar-ului, un avantaj competitiv față de concurență.

Intrebări frecvente

Da, noi îți putem adăuga Gratis meniul tău în meniul digital sau să schimbăm unele detalii din meniu.

Toate pachetele includ mentenantă și suport. Vă stăm la dispoziție pentru orice eventuală problemă aparută.

Nu, am creat platforma pentru a fi folosită ușor, fără a avea nevoie de cunoștinte tehnice.

Prețul include printarea inițială a meniurilor pe suport de carton lucios.

Suporturile din plexiglass au un cost separat. Un suport pentru o masă care conține suportul + grafica cu codul QR + modulul NFC, se achiziționează separat, ele costând 14 lei / suport / pentru 1 masă.

Discutăm la telefon, (puteți testa 30 de zile Gratuit), apoi adaugăm meniul Dvs, vom crea grafica suporturilor care stau pe mase și le vom trimite prin curier către Dvs. Imediat ce le primiți – clienții pot deja scana meniul restaurantului.