doneaza meniu in asteptare

Meniu in Asteptare – cum poti ajuta si cum il poti adauga in restaurantul tau

Un raport din 2020 relata ca 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, pe strazi vedem din ce in ce mai multe persoane fara adapost iar acest articol este scris exact in criza refugiatilor din Ucraina care fug din fata conflictului armat, unde un Meniu in Asteptare poate face minuni.

In orasele de la frontiera cu Ucraina a crescut cererea pentru aceste meniuri, volunatrii comandand la restaurant aceste meniuri pentru a fi ulterior livrate de catre restaurante in centrele de refugiati, unde acestia pot beneficia astfel de o masa calda.

Dar si inaintea acestei crize a refugiatilor in multe restaurante din Romania functiona acest tip de benefacere unde aceste meniuri le primeau persoanele defavorizate, centrele de copii si varstnici.

Un “Meniu in asteptare” functioneaza in felul urmator: un client care isi comanda ceva intr-un restaurant, poate plati si dona un astfel de meniu, pe care ulterior restaurantul in livreaza (unor aziluri de batrani, centre sociale, case de copii, centre pentru refugiati, etc) sau persoanele nevoiase vin in aceste locatii pentru a primi o masa calda (varstnici, persoane cu venituri mici, persoane si handicap si alte categorii de persoane in dificultate).

Daca doriti sa ajutati astfel de persoane nevoiase si sa adaugati un astfel de Meniu in Asteptare in restaurantul vostru – o puteti face usor din meniul QR de la Furculita.ro, in doar 5 minute.

Asa va arata acest meniu vazut de catre clienti:

Ne puteti contacta la 0475..17.49.85 sau info@furculita.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *