Pe această pagină veți găsi prezentați Termenii și Condițiile de utilizare a website-ului www.Furculita.ro

 

1. Prezentare

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Obiectul de activitate al Furculita.ro este dezvoltarea și gestionarea unei platforme tehnologice care permite anumitor Comercianți locali să își ofere produsele alimentare și preparatele clienților lor.

Website-urile create de noi sunt special concepute pentru compania Dvs, având design personalizat.

Furculita.ro nu oferă servicii de transport sau logistică, serviciile de transport și livrare sunt oferite de către restaurante.

 

2. Definiții speciale

 • Comanda”: o comandă plasată de un Client către Restaurant prin intermediul website-ului restaurantului cu privire la unele produse selectate de clienții lor.
 • Client”: persoană fizică sau juridică, care comandă un wesbite de pe Furculita.ro sau o persoană care plasează o comandă la un restaurant.
 • “Contract”: un contract între Client și Restaurant referitor la o Comandă și livrarea și/sau ridicarea Comenzii.
 • “Restaurant”: persoană juridică, care prepară feluri de mâncare, băuturi și articole de alimentație publică, și utilizează un website pentru a încheia și plăti comenzile.
 • Platforma” se referă la website-ul nostru http://www.furculita.ro unde ne prezentăm bunurile și serviciile noastre.

 

3. Aplicare

Platforma poate fi utilizată de clienți pentru a comanda un website iar clienții sunt de acord să:

 • Accepte Termenii și Condițiile de utilizare.
 • Completeze corect căsuțele obligatorii ale formularului de comandă în care se solicită date cu caracter personal: nume, prenume, numele de utilizator, adresa de email, adresa de facturare, numărul de telefon, datele societății comerciale, numărul cardului de credit etc.
 • Înregistrarea pe site prin crearea unui cont de Utilizator și a unei parole de acces.
 • Acești Termeni de utilizare și condiții contractuale sunt aplicabile comenzii pentru construirea unui website. Furculita.ro nu este răspunzătoare de Produsele Comerciantului care sunt plasate pe website-ul construit de Furculita. Furculita.ro nu este responsabilă pentru veridicitatea datelor societății comerciale careia îi realizam website-ul. Furculita.ro nu este responsabilă pentru comenzile greșite ale restaurantului, pentru adresa de livrare greșită, pentru timpul de livrare și pentru orice probleme dintre clientul final și restaurant. Furculita.ro nu este responsabilă de plățile greșite, chargeback, și orice este legat de plățile cash cât și online. Furculita.ro nu are acces la plătile restaurantului, procesatorul plăților online este Netopia SRL.

 

4. Acceptul Termenilor și Condițiilor

Puteți folosi în continuare website-ul dacă sunteți de acord să:

 • Acceptați termenii și condițiile.
 • Să completați cu date veridice căsuțele formularelor de pe site ce vă cer: nume, prenume, adresa email, datele societății comerciale, adresa de facturare, numărul de telefon și numărul cardului de credit.
 • Vă creați pe Furculita.ro un cont cu username si parola.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați pe deplin termenii și condițiile de utilizare ale acestui website – vă rugăm să părăsiți acest website.

Termenii și condițiile, formularele de plată și instrucțiunile de plată constituie acordul dintre părți. Alți termeni exprimați nu vor fi luați în considerare. În cazul unui conflict contractual – prezentul document va prevala.

Fucrulita.ro poate înceta imediat prestarea oricăror servicii prestate sau vă poate refuza accesul la serviciile prestate în orice moment.

Furculita.ro poate refuza accesul pe website dacă utilizatorul furnizează informații false, incomplete sau inexacte.

 

5. Oferta 

Furculita.ro va lista pe site-urile create informațiile furnizate de clienți (meniu, poze, descriere, alergeni, preț, datele societății comerciale, etc). Furculita.ro nu are nicio răspundere sau obligație pentru conținutul website-urilor create, conținutul ne este livrat de către clientul care comandă un website.

Furculita.ro va administra website-ul creat clientului.

 

6. Contractul

 1. Prin plasarea unei comenzi de creare a unui website pe Furuclita.ro clientul stabilește relații contractuale pentru furnizarea serviciilor de către Furculita.ro. Se va incheia un contract între dumneavoastră și Furculita.ro. Aveți obligația să furnizați datele corecte ale societății comerciale, detaliile de livrare complete și corecte, Furculita.ro exonerându-se de orice răspundere pentru orice incident / pagubă ce ar putea surveni din date incorecte furnizate către noi.
 2. Furculita.ro se obligă să creeze un wesbite pentru clientul care a comandat pe site acest serviciu în maxim 14 zile lucrătoare. 
 3. Clientul are dreptul să se retragă din Contract, cu un aviz în prealabil, cu 5 zile înainte de încetarea contractului.
 4. Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru serviciile sau bunurile pe care site-urile restaurantelor vi le oferă. 
 5. Furculita.ro nu iși asumă nicio responsabilitate pentru nicio daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau dispozitivul (calculator, tabletă, telefon mobil, etc) sau alte bunuri în urma accesării, utilizării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest website sau pe terțe site-uri.

 

7. Plata:

 1. Vă oferim planuri de abonament din care puteți alege. Puteți găsi detalii despre planul de abonare aici.
 2. Prețurile listate la abonamentele lunare sunt exprimate la momentul introducerii lor pe site. Furculita.ro își rezervă dreptul de a modifica produsele, serviciile sau prețurile pe website și de a înceta unele contracte. Prețurile sunt exprimate în RON și includ TVA. 
 3. Plata poate fi efectuată prin card de credit pe website, virament bancar, sau altă metodă comunicată de Furculita.ro. Pentru plata cu cardul este necesar un card de credit valabil.

Plata online va trebui efectuată înaintea livrării comenzii. Dorim să asigurăm un sistem securizat de cumpărături online astfel încât detaliile cardului dumneavoastră de debit/credit sunt criptate pentru a nu putea fi interceptate de către alte persoane. Plățile sunt procesate de către Netopia Payments SRL.

 1. În cazul în care clientul este nemulțumit de site-ul creat de către Furculita.ro poate refuza primirea site-ului, iar contravaloarea abonamentului pe 1 lună se reține pentru lucrul depus în crearea website-ului. Nu este posibilă rambursarea contravalorii abonamentelor. Nu vom emite rambursări pentru lunile de zile în care serviciul nu a fost folosit de către client sau a fost utilizat parțial.

 

8. Limitarea răspunderii:

 1. Furculita.ro nu iși asumă nicio responsabilitate pentru orice daune ce ar putea rezulta din utilizarea informațiilor de la terțe părți sau pentru orice daună ce ar putea rezulta din consumul și folosirea Produselor livrate de restaurante.
 2. Furculita.ro nu garantează întreaga funcționalitate și acuratețe a website-ului Furculita.ro cât și a website-urilor create pentru restaurante. Nu oferim nicio garanție în legătură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii. 
 3. Luăm toate măsurile adecvate pentru asigurarea corectă a informațiilor disponibile pe website. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea.
 4. Nu putem fi trași la răspundere în cazul unor abuzuri asupra serverelor noastre. Luăm toate măsurile anti-fraudă informatică și pentru a ne asigura că toate datele colectate de la Dvs. sunt stocate în siguranță.

 

9. Utilizarea acestui website:

 1. Utilizatorii acestui website trebuie să citească cu atenție Termenii și condițiile de utilizare și să respecte toate acestea, motiv pentru care va trebui să vizitați această pagină înainte de a ne contacta, înainte de plasarea unei comenzi, pentru a lua cunoștință de versiunea la zi a Termenilor și Condițiilor.
 2. Nu aveți permisiunea de a utiliza conținutul de pe acest website în scopuri necinstite, să copiați conținut fără acordul nostru prealabil. 
 3. Nu aveți permisiunea de a încadra orice parte a acestui website sau a prelua conținut fără acordul nostru prealabil.

În condițiile în care încălcați termenii sau politica noastră privind protecția datelor personale, vom putea suspenda sau bloca accesul dumneavoastră la website.

Furculita.ro poate și fără notificare prealabilă, să revizuiască Termenii și condițiile de utilizare. Veți fi notificat de aceste schimbări prin adresa de email folosită la înregistrarea contului. Continuarea folosirii Serviciului după efectuarea modificărilor va constitui acceptarea de către dvs. a modificărilor. Asigurați-vă că citiți cu atenție o astfel de notificare. Continuând să utilizați Serviciul după orice modificări, aceasta va constitui acordul dvs. pentru aceste modificări.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare – Dvs. ne autorizați să folosim, să stocăm sau să prelucrăm informații cu caracter personal, în scopul de a oferi livrarea serviciilor. Astfel se pot dezvălui anumite date cu caracter personal unor terțe părți în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării Produselor. 

Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem de la dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail info@furculita.ro dacă doriți să solicitați aceste informații.