Burgerii de casă se deosebesc de cei cumpărați gata făcuți din magazin prin prospețimea ingredientelor și posibilitatea de a personaliza rețeta după preferințele fiecăruia.
În timp ce burgerii din magazin sunt adesea plini de conservanți și aditivi, cei de casă oferă un gust autentic și sănătos, preparat cu ingrediente naturale și de calitate.
Astăzi facem hamburger la grătar.
- am luat carne tocată de porc din Kaufland,
- adăugăm sare, piper, după care amestecăm bine. Puneți sare mai multă decât am pus eu in video, pentru că la mine au ieșit puțin nesărați.
- Am mai tăiat ceapă și cașcaval.
- Adăugăm totul pe grătar.
- Am luat chifle de la Kaufland de 8 lei. Le tăiem în două și apoi le punem pe grătar, să se rumenească.
- Când întoarcem carnea pe partea cealaltă, atunci adăugăm și cașcavalul deasupra.
- Adăugăm ceapa deja gătită, apoi adăugăm salata, ketchup, maioneză sau orice alt sos doriți.
- Vă doresc poftă bună!
@furculita.ro Hamburger de casă 🍔, la gratar ♨️ #hamburgerdecasa #burgerdecasa #reteteusoare #retetemancare #reteterapide Alexandrinei nu prea ii plac preparatele la grătar asa ca am hotarat să-i prepar ceva care sigur ii va placea: hamburger la gratar. Este usor de preparat, adaugati mai multa sare decat am adaugat eu 😋 si puteti adauga rosii și sosurile preferate. Pofta buna!
♬ Sunny Day – Ted Fresco